Kennismaken met onze school

Kijkdagen

Gaat je kind voor de eerste keer naar school? Kom dan zeker langs op één van onze kijkdagen. Dan organiseren we een wenmoment waarbij ze de klas, de andere kinderen en de leerkracht leren kennen. Ouders maken op die manier ook al kennis met de werking van de klas en de school.

Deze wenmomenten gaan telkens door net voor een vakantieperiode, dit op 10 februari, 31 maart en 12 mei.

Openschooldag

Graag zetten we onze deuren open voor alle nieuwkomers. Op dit moment zie je onze school in werking. Zo kan je ontdekken hoe het er bij ons in de klas en op school aan toegaat. Voor meer info neem contact op met het schoolsecretariaat of directie.

Dit kan telefonisch op het nummer 014/452129 of via mail directie@gbs-salto.be.

Benieuwd hoe een dag in de instapklas verloopt?

Kijk dan mee in dit filmpje