Kennismaken met onze school

Kijkdagen

Gaat je kind voor de eerste keer naar school? Kom dan zeker langs op één van onze kijkdagen. Dan organiseren we een wenmoment waarbij ze de klas, de andere kinderen en de leerkracht leren kennen. Ouders maken op die manier ook al kennis met de werking van de klas en de school.

Deze wenmomenten gaan telkens door net voor een vakantieperiode, dit op 27 oktober, 22 december, 26 januari, 23 februari, 30 maart en 25 mei.

Openschooldag

Normaal organiseerden we op 28 januari een openschooldag waarbij we nieuwe ouders de mogelijkheid geven om een kijkje te nemen in onze klassen en de werking te leren kennen.

Aangezien de coronamaatregelen dit niet toelaten, bieden we een digitale voorstelling van onze school aan. Klik hier

Indien u nog vragen heeft, kan u ons steeds contacteren via het nummer 014/452129 of via mail directie@gbs-salto.be.

Benieuwd hoe een dag in de instapklas verloopt?

Kijk dan mee in dit filmpje