Verkeer

Door de continuïteit in onze verkeersopvoeding, heeft onze school het label 10/10 behaald.
Wij ijveren voor een veilige schoolomgeving en vragen hierbij ook uw medewerking:

• Help ons mee de schoolomgeving verkeersluw te maken. Je hoeft je kind niet vlak aan de schoolpoort op te pikken of af te zetten met de wagen.
  • Laat je kind uitstappen langs de stoepkant.
  • Kijk goed uit alvorens je deur open te zwaaien.
  • Pas je snelheid aan. Respecteer de zone 30.
  • Carpoolen is een milieuvriendelijk alternatief voor individuele autoverplaatsingen. Kinderen vinden het tof, je spaart autoritten uit en vermindert het aantal auto's in de schoolomgeving.
  • Parkeer enkel op de toegelaten plaatsen! (niet op het verhoogd wegdek of op het zebrapad.)
  • Rij via Taxandriastraat en Jef Claesenstraat. Dit vergemakkelijkt de circulatie.

Elke avond en op woensdagmiddag zijn er begeleide rijen voor de leerlingen:
- Rij Pausenstraat (oversteek zebrapad)
- Rij verkeerslichten (van de school tot en met de oversteek aan de verkeerslichten in het dorp)